Обичаните от поколения българи - дует "Ритон" са известни не само с вечните си песни и стабилния си брак, който успя да издържи на бурите, но и с факта, че двойката остана бездетна. Много са били предположенията относно причината двамата да нямат наследници, но ето че истината най-после излезе наяве.

През годините неведнъж се спрягаше, че или Катя Михайлова, или Здравко Желязков не е способен да има дете, заради репродуктивни проблеми. Същото бе положението и при Камелия и Цветин, тъй като Ками прекара няколко спонтанни аборта и просто не можеше да износи плода в утробата си. Те обаче си осиновиха бебе, в крайна сметка, и сега му се радват. С Катя и Здравко не стана така, макар отдавна да можеха да го направят.

И не стана така, защото проблемът не е в здравето на двамата - никой от тях няма подобни "болежки". Истината е, че ритонците винаги са били посветени само на работата си и не за първи път признават в ефир, че за тях тя е всичко, дори повече от дете.

"Винаги сме били отдадени на милион процента на това, което творим, което вършим. Нямаше да можем да бъдем перфектни нито като певци, нито като родители, ако се бяхме разкъсали между двете", признавали са изпълнителите.

А и всеки има своето лично право да решава дали да се размножава, или не, защитават ги потребители. Както се казва вече - всеки сам си преценя - и е напълно вярно.