Поведение на тотална разпоретина показа уж "свястната" Надежда Вишева, която от известно време насам е готова и гащите да си свали пред Алек Младенов, само и само да не изтърве "последния влак".

Помните, че тя самата повтаря този израз до втръсване, по адрес на наборката си Магдалена Томова, с която ги делят само две годинки разлика. Маги обаче не се натиска на ергенчето, не плюе по всяка, на която той обърне внимание и не се държи като откровена шантонерка. Прави го Надежда, не Магдалена.

Снощи видяхме и най-големия резил на отчаяната Вишева, която се намърда сама и неканена в леглото на още спящия Алек. Гледахме как всички нощуваха на палатки, но Надето се измъкна от палатката на момичетата сутринта и се набута до Младенов, все едно му е гадже.

Нито акъл, нито съобразителност, да не говорим за родителски пример, защото синът й вече е голям, отлично разбира какво гледа и да - ще гледа изпълненията на майка си, било то и показани му от други деца.

Близки до Вишева разкриха, че бившият й мъж може да дава ниска издръжка, но побеснял от срама на екс благоверната си и в изблик на ярост заявил, че е по-добре детето да живее при него и родителите му.

"Да си го взима човекът! Да го взима, че с тая кукувица, която се предлага толкова евтино... резил!", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com