От колко време й "точат секирата" на Петя Дикова в Би Ти Ви, но "главата" й все не падаше. Защо ли?! Ясно защо - като се започне с имената на родителите й и се свърши с връзките, които има в медийните, светски и политически среди.

Но ето, че и на нея не само й вдигнаха мерника, но и я "отстреляха". В момента Пипи е оставена почти безработна в медията като й дават да прави само по няколко постни, бозави репортажчета, задължително на запис. А предаването, което водеше директно в ефир, вече е предоставено на други - Бесте Сабри и Митьо Маринов.

След колосален гаф в ефир: bTV остави Петя Дикова почти безработна! Следваща стъпка - уволнение!

В момента Петя Дикова се увърта около тях и аха да започне и кафетата да им носи, само и само да я харесат и да не й бият директно под опашката с уволнение. Причината за рокадата и кариерния срив на Дикова е безумното й интервю на живо, което направи на 1 юни с Вики Терзийска и децата й.

Малките момичета се държаха толкова невъзпитано и безумно, че зрителите откачиха. Те използваха думи като "ядем л@йна" и подобни в ефир, а Петя се видя в чудо. Кулминацията обаче бе, когато 7-годишната щерка на Вики от "Мастило" заяви, че сигурно приятелите й не я гледат по телевизията, защото "всички мразят Би Ти Ви"...

"Хекимян откога й се беше наточил, искаше да я маха, но ето че й дойде редът. Как може да покани точно децата на Вики като се познават отлично и знае какви бели са?!", коментират източници от медията.

Източник: ЛайфОнлайн.бг