Гала не се появи в ефира на „На кафе“ тази сутрин, а причината е доста сериозна. Не, не е свързано със здравословен проблем, а днес изписват от болницата дъщеря й Мари и внучка й Лора.

"Мястото на Гала е при дъщеричката и внучката й", заяви Кристина Патрашкова, която заедно с останалите панелисти днес ще водят предаването в отсъствието на водещата.

В студоиото бяха също водещият на „Биг Брадър“ Башар Рахал и актрисата Луиза Григорова.

"Днес ние ще ви забавляваме, докато Гала се радва на внучката си", уточниха още панелистите.

Припомняме, че преди по-малко от седмица младоликата блондинка стана баба. Дъщеря и Мари Константин роди момиченце. Преди щастливото събитие, двете дами се бяха отдали на неспирен шопинг. Направиха и ремонт на жилището на двамата влюбени.

Стаята на новороденото е приготвена лично от татко му. Давмата с Мари се радват на любовта си цяло десетилетие, но така и не сключиха брак.

„Бебчето е много, много сладко. Здраво, енергично. 2,920, малко по-тежичко от майка си, която се роди 2,800. Името й е Лора, но това вече се знае. Не е на никоя от бабите, но Мари винаги е харесвала това име и знаеше, че ще е това още когато забременя. Името и много хубаво", емоционално добави Гала.

Източник: blitz.bg