Странна птица и зевзек, но пък е чаровен - така можем спокойно да определим Сашо Кадиев, известен още като Мамин Сашко, който не си даде прякора на новоизлюпилия се ерген Алек Младенов. "Да бе, да, аз от години си браня и си доказвам това нарицателно, та сега някакъв аматьор да дойде и да ми го вземе...", сърдеше се на майтап водещият.

Помним как преди месеци той взриви ефира като призна в предаването си "Кой да знае", че ходи по малка нужда седнал. Не като другите мъже, а седящ на тоалетната чиния, защото така му било по-хигиенично някак... Синът на Катето Евро дълго беше тема на разговор след това си изказване, но ето, че тъкмо фурорът отмина и той изпляска друго.

Както знаем, той заведе щерка си Катето на почивка в Южна Корея, откъдето се изфука, че ял голяма вкусотия. За него може и да е голяма, но за масата потребители това беше супер гнусно. А именно - чипс от кокоши крачета.

"Леле, да повърнеш! А насекоми не е ли ял, че то в Азия се яде всичко, което се движи и не е машина", коментират потребители в нета.

На Сашко обаче не му дреме, а ваканцията с щерка му е малко бягство само за двамата, преди да се врече във вярност на половинката си Ивелина Чоева.

Източник: Crimesbg.com