Тя сама си призна, че е отвикнала не само от светския живот, но и от излизането навън. Светлана Гущерова от години се е превърнала в домакиня и къщно гърне, а и това беше в реда на нещата, защото тя се скъса да ражда. Откакто са се венчали с Християн Гущеров, тя му народи четири деца за единица време - да са им живи и здрави всичките!

Обяснимо е, че бившата плеймейтка се затвори в просторния им дом, още повече, че и половинката й работи от вкъщи (каквато и да се води работата му, защото май никой не е наясно)... "Не обичам да излизам. Обичам да съм си у дома, да сме всички заедно, да си четем, да говорим или всеки да се занимава с нещо, но все по-често не ми се излиза. А и хората станаха много долни и злобни, за съжаление", каза наскоро Светлана.

Гущерова не крие, че я е страх да излиза навън, още повече след заплахите да я залеят с киселина, които получи. Затова и на първата си светска поява тези дни тя шокира всички като се държа доста странно. Това беше по време на наградата й за "Майка на годината". Блондинката се движеше плътно до мъжа си Християн, а до тях имаше две горил за охрана.

"През цялото време тя беше като "гърмяна" - очите й шареха във всички посоки и се държеше като сърна на прицел. Нервничеше и дори подскачаше на моменти. Но е разбираемо отчасти, заради нещата, които преживя", коментират очевидци.

Източник: Crimesbg.com