От няколко години са разделени и дори официално разведени Ники Илиев и Саня Борисова. Решението за края на брака им бе на режисьора, който сподели, че винаги ще уважава Саня, но не иска да се заблуждава, че са щастливи заедно.

Причина за тази развръзка така и не бе оповестена, но всичко клонеше към липсата на деца, които Ники искал, а Саня не му дала... Дали това е така, те си знаят, но е факт, че Борисова не се е показала с мъж след Илиев, когото обичаше до болка.

След като Ники Илиев я остави, тя не погледна мъж: Днес Саня Борисова предприе отчаян ход, за да си го върне! (СНИМКИ)

Близки до нея винаги са твърдели, че разводът е разбил на милиони парченца сърцето й и тя няма да погледне друг. Ситуация, подобна на тази при Наталия Симеонова и Денис Ризов. Е, има обаче минимален шанс историята на Саня и Ники да завърши с хепи енд.

В момента актрисата се опитва да си върне любовта на Илиев с доста отчаян и рискован ход. Тя е режисирала свой филм, в който го е помолила да участва, но само като актьор, не като режисьор. Илиев, разбира се, е приел да й помогне с каквото може.

"Той се чувства виновен, че я нарани, без да го иска и сякаш му остана един дълг към нея - да й помага, да я пази... Но дали това е любовта, която тя очаква, или е просто откровено приятелство, никой не знае", коментират източниците.