Азис няма спирачка

Костинбродският славей уплаши феновете си с фото от болницата. Той се показа обвързан със системи и в абокати. Звездата обаче успокои феновете си, че не е болен от Ковид.

Причината се оказа прекомерното му изтощение, поради интензивната му програма и участия.

Заради изтощение и преумора Азис потърсил лекарска помощ, за да се освести.

„Редно е на моята възраст, 44 лета, не да спра участията си, а да ги прецизирам.Нямам право да се претоварвам с работа! Три дни по болници, със системи и куп лекарства,  и пак не се чувствам в кондиция.

Почивка с приятели е най-хубавото нещо“, емоционално написа поп фолк изпълнителят в Инстаграм. Той прочувствено благодари на докторите и на всички, които са му пожелавали бързо оздравяване.

Азис сърцераздирателно обясни причината за влизането си в болница. Но накрая на поста си напомни за предстоящите си участия първо в Града на тепетата, после в софийски клуб.

„Жалва се, че е болен и изтощен, ама като си видя малко по-добре, хукна по участия. Ама спри се малко, почини. Как ще стане, като лакомията им е  голяма“, охулиха го зевзеци в мрежата.

Определено интересът към Краля на попфолка е голям. Той има по три участия на седмица. И за да „яхне вълната“, Азис е завишил колосално хонорара си. Чалгарят вече прибира по 15 бона на вечер.

Източник: Уикенд