Цър-Пър, както наричат Виктория Асенова, е в тотален шок. Но не в риалити формата "Ергенът", а в реалния живот. Днес стана ясно, че новият шеф на БФС - Гонзо, я е изритал от работа и Викито вече не е част от маркетинг отдела на съюза. За нея това е адски удар, а близки до обкръжението й хора споделят, че не е на себе си и е изплакала реки...

Всъщност това е съвсем нормално, при все, че тя не спираше да се фука с длъжността си и с факта, че се познава лично с всички ритнитопковци у нас. Не е ясно дали Виктория е имала връзка с някой футболист, но тя беше тази, която разкри лъжата на Габриела Иванова и аферата й с женения Оливие Вертон.

Може би точно това е и причината Гонзо да я нарита - за да не може повече да вади кирливите ризи на хората му пред света. Но така или иначе той лично се закани да подмени по-голямата част от администрацията на БФС като част от плановете му за развитие.

Асенова има таланта бързо да се превръща в дразнител и да печели врагове сред заобикалящите я като това се доказа още в първите епизоди на "Ергенът". Дори самият Алек Младенов, който бе принуден (едва ли не) снощи да я целуне, показа всичко друго, но не и страст.

Източник: Crimesbg.com