Мис Нос - Тамара Георгиева беше на прага на дълго чаканата си сватба, когато годеникът й Стивън Роуз не само не насрочи дата, но я заряза брутално, заради друга жена. При това не някоя стилна и умна дама, а чалгарката Джорджия - цялата в силикон и пластики.

Не, че Тамара няма операции. Първото, което направи след короната на Мис България бе да си отреже носа, заради когото й лепнаха и прякора. Тя има силикон в бюста и други подобрения, но поне устните и скулите й са по-натурални и естетично изглеждащи от тези на новата на Стивън.

Дори майка му - Катя Роуз не одобрявала връзката му с чалгарката и още поддържала връзка с Тамара. Но Стивън не слуша и преди дни падна на колене пред Джорджия с уникален годежен пръстен със син диамант...

Е, оттогава Тамара Георгиева е пуснала слуха, че си има ново гадже и то от месеци, което не спирало да я глези. Говори се, че е по-голям от нея, но не с много години, а и е неприлично богат. Да бе, те на всички клявки все са неприлично богати тъпкачите - майтапят се в нета...

Близки до обкръжението на Мис Нос обаче шушукат, че въпросният мъж не съществува, поне за момента. И че това е измислица на Тамара, за да замаже положението и да се отърве от срама на зарязаната женица. Пък и ако имаше мъж, нали първа щеше да го покаже със снимки, за да си отмъсти?!

Източник: Crimesbg.com