Всички помним украинката Мария Чекмарьова, която едва не се разчекна, докато се напъваше да сваля Алек Младенов в "Ергенът". Тя беше единствената сред момите, която аха и гащите си да свали пред него - то не беше лигавене, не беше пускане на езици, на ръце, опипване и какво ли още не...

След като си поигра с нея и се насити обаче, синеочкото я изпъди от имението и то по брутален начин. Сещаме се, че тогава той изгони две ергенки, една от които беше тя. И дори не й каза дума за довиждане, а просто я гледаше с ледено студен, да не кажем презрителен, поглед.

Е, към днешна дата обаче Чекмарьова си е взела живота в ръце и е успяла успешно да се натресе на друг. Такъв, който чак тузарско Ауди й купи. И, разбира се, тя го блъсна преди дни в едно от колчетата на тротоара, както виждате на снимките, но това е друга тема... Да вземе да се научи да шофира, като иска да се прави на важна, коментират минувачи.

А иначе - вижте новото й гадже. Наглед строен, симпатичен и най-мече млад мъж, очевидно Чекмарьова не си пада по дъртаци и чичаци. Направи впечатление, че въпросният не я беше прегърнал или хванал за ръка, а вървеше пред нея, все едно кара стадо, но хайде да не бъдем толкова дребнави.

Иначе Марийка се усмихва, което показва, че все пак е доволна.

Източник: Crimesbg.com