Какво ли не правим в пристъпи на депресия и отчаяние?! Особено ако са свързани с човека, когото сме обичали до полуда, а той вече е с друг/а... Обикновено жените търсят визуална промяна, която най-често е свързана с косата и прическата. Някои обаче прибягват до по-крути меки като една от тях е Андреа.

Чалгарката меко казано шокира мрежата снощи като се появи с лице, което няма нищо общо с нейното. Да, свикнали сме да я виждаме "размазана от фотошоп", с който отдавна се опитва да прикрие тлъстините си. Виждали сме я да сваля и години от физиономията си, като се е докарвала едва ли не на тийнейджърка...

След Камелия: И Андреа си смени лицето, отчаяна от Кобрата! (СНИМКИТЕ СА ШОКИРАЩИ)

Днес обаче мнозина предположиха, че певачката е лягала под ножа, следвайки стъпките на Камелия. Носът на Андреа е страшно изтънен и по-малък, за сметка на огромната уста, която е станала тройна. А за брадичката да не говорим - толкова е изтънена и смалена, че лицето й изглежда нереално.

Все пак фенове се надяват Теодора Андреева отново да се оляла с филтрите в телефона си, защото ако се е подложила на пластична хирургия, ще има да си бие главата в стената.

"Ако вярно са я рязали, то са я докарали на маймуна и трябва да съди хирурга. Че тя на нищо не мяза, бе! Нито чертите са нейни, нито излъчването... така де, ако има изобщо някакво излъчване тая", коментират в нета.