Дани Петканов взе съдбовно решение

Лудия репортер бил бесен, че бившата му Алекс Богданска се обзавела с чисто нов мезонет. Той се пукал от злоба по шевовете, че манекенката броила близо половин милион за жилището, като още триста бона струвало дизайнерското му обзавеждане.

Дани се притеснявал, че авторитета пред сина му ще се срине, след мащабната покупка на Александра. Защото той не можел да си позволи такъв разкош, в който се къпела бившата му съпруга.

Двамата се разведоха по настояване на Даниел, който не искаше да бъде прекалено амбициозен и  креативен, за да печели повече от половинката си.

Петканов обвини Алекс, че не спирала да го юрка, заради което й поиска развод. Това негово решение се отрази зле на манекенката, която стигна дори до психолог, за да преодолее кризата.

Но сега отново се е взела в ръце, което силно подразнило Дани Петканов. Затова той взел решение да пътува, за да си възвърне донякъде самочувствието.

Лудия репортер стегнал куфарите и отпрашил за далечна Америка. Оттам той не спира да пуска снимки, като се кефи на престоя си в Страната на неограничените възможности. Не се знае дали съчетава пътуването си с работа, както го прави бившата му съпруга Алекс Богданска, питат го в нета.

Източник: Стандарт, Crimesbg.com