Преди дни тя изживя огромно щастие и бе на седмото небе. Саня Борисова получи наградата за "Актриса на годината" на провеждани ежегодно ВИП награди в различни категории. Бившата съпруга на режисьора Ники Илиев едва не полетя от кеф, защото винаги е била спрягана за бездарната актриса, пробила покрай мъжа си...

Е, тъкмо Саня се зарадва и... й забиха страшен шамар. Толкова силен, че ако беше истински, а не вербален, щеше да изхвърчи на няколко метра.

Работата е там, че наградата за "Актриса на годината", която Борисова грабна, бе тотално отречена и незачетена от потребителите в нета. Хората не крият гнева си и не спират да питат защо и на какво точно основание тази награда е връчена на нея. Да, знаем, че Саня прави и филм, но този филм още не е излязъл дори. Ще бъде на екран чак през април.

"Толкова родни актриси има, които наистина играят, снимат се в куп продукции, хората ги обичат и изведнъж - актриса на годината била Саня. Ама, моля ви се, коя Саня и къде играе Саня?! Ей на - искам да я гледам, къде да го направя?! Но в нов филм, а не в онези, които правиха с бившия й мъж преди десет години. Тия награди така си ги раздават в България, пълна мизерия", гневят се в нета.

А близки до Борисова разкриха, че тя била като пребита от тези коментари и дори се разплакала.

Източник: Crimesbg.com