Марешка Бардем е сред фриволните и разкрепостени жени у нас. Тя идва в България от Чечня, след като бяга от съпруга си там.

Тук обаче, вместо да се скъса от работа, за да просперира, тя избира лесния път. Става модел и инфлуенсър, започва да печели пари с тялото си и с плътски наслади за платежеспособни мъже.

Години наред Марешка си ляга с богаташи, за да води охолен живот, избивайки комплекси от живота си в Чечня, където мъжът й я е третирал като нищожество, а тя се е омъжила за него едва на 15 г.

Откакто е в България, Марешка си дава тялото под наем на знайни и незнайни господа, докато най-накрая я пожела някой за нещо повече. От известно време тя има сериозно гадже, което преди дни я ощастливи с пръстен за 20 бона.

„Заедно сме само от 2 месеца, не можех да повярвам, когато ми предложи, но съм много щастлива”, коментира Бардем, която у нас стана популярна с участието си в първия сезон на „Игри на волята”.

Запознати споделят, че Марешка не би се омъжила повторно, ако годеникът й не е богаташ. Тя вече си е напатила с дивак в родината си и сега иска някой заможен мъж, който да й изпълнява капризите.

Жена като Марешка, която сама призна, че е правила секс в гората и е имала три оргазма за една нощ, както и която се е снимала за „Плейбой”, не може да е на много високо ниво, но пък невинаги амбициите съответстват на същността на човека. В случая тя се надскача, тъй като предлага в замяна само тялото си. Нито образование има, нито може да се похвали с интелект и професия.

Интересно кой мъж би пръснал 20 хил. лв. за годеж с подобна жена. Едва ли е от най-умните, шушукат злите езици. Поне по това си приличат, а и най-вероятно тя не му отказва нищо в леглото, само и само да я издържа.

Източник: Телеграф