Хубавата Елена от Биг Брадър и Денсинг старс е на върха на щастието си!

Всички помним хубавата Елена - красавицата, която плени сърцата на мнозина още с първата си публична поява в Биг Брадър, след който обаче бе отхвърлена и поругана от обществото. Защото сглупи да изневери на съпруга си Миро пред камерите и да се хване на милите думи на фризьора Мъро.

Откакто хубавата Елена бе обявена за предателка, а върху главата й се изсипа цялата злоба и жестокост на благонравните домакини, животът на момичето се превърна в същински ад. Години наред тя живя в кошмар като бе отхвърлена брутално дори от собственото си семейство и роднини.

[caption id="attachment_341155" align="alignright" width="300"]хубавата Елена Хубавата Елена е бременна, чака първото си дете[/caption]

"Нашите не искаха да ме виждат, срамуваха се от мен и твърдяха, че съм ги унизила пред цялата държава. Дори непознати хора ме кълняха и обиждаха, а на няколко пъти ми се случи и да бъда изгонена позорно от църкви, където бях отишла да запаля свещица. Много болка и обида преживях, малко ми костваше да полудея. Защото да, знам, че сгреших. Но нали в живота трябва да има и прошка", споделя хубавата Елена.

Днес обаче тя е на хилядното небе от еуфория и щастие, защото й се случи най-прекрасното за всяка жена, а именно чудото да стане майка. Да, Елена е бременна в шестия месец, а появата на бебчето й се очаква след по-малко от три месеца, довериха хора от най-близкото й обкръжение.

За момента Елена не издава подробности за таткото на бебето или за пола му от страх, че все ще се намерят зли очи или зли езици, които да опорочат радостта й и дори да й помислят лошото.

Тя обаче се радва, че след участието си в Денсинг старс някак е успяла да промени поне отчасти всеобщото мнение за нея и да покаже на хората, че живота и нещата в него не са само черни или само бели, а има и нюанси.

"Много е развълнувана и иска да поеме живота си вече в правилната посока. Сега, когато и бебчето е на път, това със сигурност ще се случи. Стискаме й палци", коментират приятели на хубавата Елена.