Хубавата Елена години наред плащаше жестока цена за постъпката си!

Години наред хубавата Елена от "Денсинг старс" живееше в истински кошмар и плащаше жестока цена за постъпката си в "Биг Брадър". Там тя влезе със съпруга си Миро, но се поддаде на чувствата и му изневери пред очите на цялата страна. Тогава за нея настъпи Адът на Земята.

Вместо да я защитят от масовите нападки на познати и непознати, и да застанат до нея, родителите на Елена буквално я натириха. Те отказваха да разговарят с нея дори по телефона, засрамени от постъпката й. Тогава хубавата Елена изведнъж се превърна в лошия във филма, а Миро изненадващо стана герой.

[caption id="attachment_311689" align="alignright" width="300"]Хубавата Елена каза истината за Миро и за брака им Хубавата Елена каза истината за Миро и за брака им[/caption]

След като търпеливо понасяше удари от всички страни, днес Елена е преосмислила всичко и е станала по-силна. А моментът да проговори открито за брака си с Миро настъпи.

"Влязох в Къщата на Брадърите по желание на съпруга си. Аз лично никога не съм искала да съм пред камерите. Той обаче настоя. Не знам защо. Бракът ни не вървеше отдавна и беше ясно, че ни предстои развод. Това обаче зрителите нямаше как да знаят. Изведнъж аз излязох лошата. Бях предателката, изневерила на добрия си съпруг. А такова нещо нямаше. Любовта между нас беше изчезнала много отдавна", разкри цялата истина Елена.

Тя обаче е убедена, че ако бе разказвала това преди години, никой нямаше да й повярва. А в очите на всички тя щеше отново да бъде предателката, опитваща се да се оправдае. Затова и понесла всички наказания от близките си хора и от обществото. И никога не е съжалявала за края на брака си.

Днес хубавата Елена признава, че най-сетне е намерила човека за себе си, живеят заедно и са щастливи. За участието си в "Денсинг старс" тя заяви, че е приела заради танците, а не заради слава. И се зарече оттук нататък да живее нормален живот, далеч от медиите и любопитството на клюкарите.