Снощи, очаквано, Валерия стана победителка в любовното шоу „Ергенът“

Манекенката и страстна любителка на животни грабна сърцето на Евгени Генчев и получи годежен пръстен.

„Ти си беля, не, ти си голяма беля, но грабна сърцето ми от първия миг, когато те видях да се приближаваш към мен“, призна зашеметения от любов пианист.

Изборът му накара другата претендентка за сърцето му, редакторката Елена, да избухне в неудържими сълзи от горест и мъка.

„Ти си прекрасна жена, но не си жената за мен“, цивилизовано я отблъсна Евгени Генчев. С нова действие виртуоза пренебрегна волята на мама Светла, защото властната жена бе по-склонна сина й, „пиленцето“, да предпочете нея пред своенравната, опърничава и инатлива Вал.

Само че синът й не я послуша и …сгреши, както се разбра по- късно,от сигурни източници. Защото приказката на Евгени и избраницата му Валерия изкарала няколко месеца. Манекенката така и не станала любимка на мама Светла, която колела и бесела в дома си и сред мъжкото си царство. А  и на всичкото отгоре пренесла любимите си кучета в огромната къща и просторния двор на семейството на Евгени, което „преляло чашата“ и изпарило любовта на пианиста.

Останала й единствено известността, защото по думите й, тя не смеела да се покаже навън, без да е добре дегизирана, понеже навсякъде я преследвали фенове.

Под сурдинка се мълви, че Евгени хукнал към всеопрощаващата Елена и двамата дори стягали сватба, под благословията на мама.