Запознати твърдят, че е напът да изгрее съвсем ново шоу на хоризонта в bTV. Те посочват, че след „Ергенът” на ход е „Момата”.

 

То ще е модификация на сеирджийското риалити, снимано в Турция, в което вместо 20 жени да се борят за един мъж ще е обратното – 20 мъже ще се борят за една жена. Според мълвата първата „мома” ще е психоложката Александра Гърдева. Припомняме, че тя бе тази, която миналата година напусна Ергенът” по собствено желание, при това на крачка от финала

 

След „Ергенът” идва „Момата”

Тя се появи за малко във втория сезон на „Ергенът”, за да се срещне с част от новите участнички, както и с Евгени Генчев. Психоложката задаваше на момичетата въпроси от типа на „Смятате ли, че правите хубав се*с?” и „Участвали ли сте в женски бой?”.

 

Макар да не може да се отрече, че срещата спокойно можеше да мине и без нея, се твърди, че целта е била да подготви зрителите за новия формат, който се обмисля в Би Ти Ви, а именно – „Момата”. Това е логичната последователност, която се следва навсякъде по света. Първо се пуска оригиналният формат с главен герой мъж, а след това – модификацията му, в която обикновено се внедрява някоя от финалистките в „Ергенът”, която обаче не е била избрана за победителка.

 

Така и не става ясно дали у нас ще се използва буквалният превод на английското заглавие – „The Bachelorette“ (Момата), тъй като за немалко хора думата звучи като шега. Възможно е да се търсят други варианти, но какви ще са те, в bTV тепърва ще ги обмислят. Важното е, че работата по идеите за новия формат вече тече с пълна сила.

Вероятно си спомняте, че през миналата година Александра Гърдева спечели доста фенове, след като влезе в ролята на жертва на по-агресивните момичета в „Ергенът”.

На техния фон тя бе разпозната от зрителите като поне една идея по-интелигентна, сдържана и възпитана. Очакванията бяха, че тя ще бъде изборът на първия Ерген – Виктор Стоянов, но напусна състезанието по собствено желание, когато в имението бяха останали само три момичета – тя, Дениз Хайрула и Виктория Капитонова, която в крайна сметка победи.

 

Александра не скри, че е обидена на Виктор заради това, че не я защитил, когато другите участнички я нападнали. След финала обаче бе забелязана неколкократно в компанията му, докато с победителката Капитонова не бе засечен нито веднъж.

Към момента Гърдева е обявила, че е във връзка, но така и не отбелязва с кого. Това няма да е проблем за бъдещото й участие в „Момата”, тъй като никой не знае какво ще стане, докато настъпи моментът за снимките на риалитито. Не е изключено да претърпи внезапна раздяла с мъжа до себе си, за да влезе във формата. Това се случва с много от участничките, които влизат във формата за слава и клиенти.

 

Както вече стана ясно, актуалният ерген Евгени Генчев също е сериозно обвързан, но това не му пречи да е в риалитито. 

Източник: Уикенд