Андреа, която години наред страда по голямата  си любов Кубрат Пулев  най-сетне успя да го преживее. От няколко месеца насам Андреа демонстрира любовна връзка с един от най-популярните в момента турски звезди. Който се казва Имре Озмен.

След драмите с Кубрат, Андреа заби красив турски актьор (Вижте певицата с Имре Озмен – Снимки)

Всички се чудеха защо певицата често отскача до Истанбул. А тя пътувала до мегаполиса да се наслади на новото си гадже. Двойката била засечена в крачка от турски папараци, които ги щракнали да се разхождат под ръка.

След драмите с Кубрат, Андреа заби красив турски актьор (Вижте певицата с Имре Озмен – Снимки) - Снимка 2

Скоро чаровникът от Босфора се снима с любимата си и пусна фотото в Инстаграм и към кадъра написа:”Липсваш ми, когато те няма,моя любов!” А  това засили подозренията, че с българката са двойка.

След драмите с Кубрат, Андреа заби красив турски актьор (Вижте певицата с Имре Озмен – Снимки) - Снимка 3

Андреа и мачото се запознали покрай общите си ангажименти. Певицата снимала видео, а главен герой в него е Озмен. Кино звездата е с три години по-млад от Андреа. Но често е споделял в интервюта, че си пада по по-улегнали жени.

В момента той работи по нов хитов сериал и нищо чудно да видим бившата на Кобрата  да му партнира по време на снимките. За това намекна и Наско Лазаров, който е личен пиар на блондинката.

Източник: Бг днес