Чаровната Дени от „Един за друг“ стресна феновете си

Красивата блондинка показа брутални снимки на силно насиненото си тяло. След домашното насилие, на което била подложена актрисата Диана Димитрова и ужасяващите фотоси, тези дойдоха в повече на форумци.

Както самата написа във Фейсбук екранната д-р Зорница Огнянова от „Откраднат живот“, тя била брутално пребита на снимачната площадка преди пет години. И то пред очите на тридесетина колеги, които предпочели да си мълчат и да продължат да живеят така, все едно нищо не се е случило.

След Диана Димитрова: И Дени от „Един за друг“ жестоко насинена (Брутални снимки)

Дали същото не се е случило и с очарователната блондинка, разтревожиха се не на шега във Фейсбук.

Те веднага предположиха, че вероятния извършител може е партньора й.

Но истината се оказа доста по-различна.Русокосата чаровница е фен на риалити форматите. И след като взе участие в семейното шоу „Един за друг“ с тогавашния си партньор Дани, тя се е „метнала“ в друго предаване. И това било шоуто на Димитър Господинов-Гузпата.

То било осеяно с доста физически препятствия. При едно от последните предизвикателства Дени наранила сериозно тялото си и получила въпросните синини. Тя самата призна това в Инстаграм профила си.

Русата Дени си пада по екстремните изживявания. И нищо чудно да я видим в новия сезон на „Игри на волята“, предполагат нейни фенове.