Помните ли устатата водеща Миглена Ангелова?! Сигурни сме, че отговорът е да. А и кой може да забрави госпожа "Искрено и лично", която само с появата си в някое телевизионно студио, дава поводи за дълги спорове и дискусии...

Миглена не се беше появявала доста време в публичното пространство, но не, защото няма какво да каже - подобно нещо е невъзможно, а защото често я няма у нас. Тя прекарва доста време във Франция, където живеят дъщерите й и е влюбена в Париж.

Днес обаче Ангелова се върна в медиите, защото коментира един от най-наболелите проблеми у нас, а именно шофирането на известни личности в неадекватно състояние. То не бяха шеф Андре Токев, княгиня Калина, Явор Бахаров, Белослава, а онзи ден и чалгарката Диона. На която Миглена заяви, че има остри психологически проблеми.

"Така е. И според мен, която съм виждала много такива хора, няма известен човек без сериозни психични отклонения. До голяма степен за това им състояние допринася фактът, че се смятат за велики и недосегаеми. Прави чест на полицията, че ги арестува, а не ги пуска, само защото са им давали муцуните по телевизията", отсече Ангелова.

Тя призна също, че й се е случвало да бъде спряна за превишена скорост, но лично е настоявала за глоба, за да не се вземе и тя за някоя "звЕзда" и да изкука.

Източник: Crimesbg.com