След като успя да привлече вниманието на зрителите в предаването "Черешката на тортата", Иво Димчев изрази желание за участие и в шоуто "Като две капки вода" на Нова тв.

 

Още преди две години той изрази желанието си да участва в предаването за двойници, а наскоро го повтори чрез публикации в социалните мрежи. Малко преди той да представи своя авторски прочит на перфектната вечеря, с питие в спринцовки и различни екстравагантности в „Черешката“, провокативният артист проведе анкета сред своите фенове в социалните мрежи.

 

След „Черешката“ Иво Димчев се гласи за „Капките“

Въпросът му беше в кое шоу го виждат.

Самият той смятал, че най-добре би се вързал с „Капките” или „Сървайвър”.

„Според вас в кое ТВ риалити шоу би ми подхождало най- много да участвам? Според мен най- ще ми отива Сървайвър и Капки! Щото съм доста координиран физически и щото мога да вия прилично! Най- няма да ми отива Черешката и Маскирания! Щото не мога да готвя и щото гласа ми е много разпознаваем. Вие какво мислите?“, написа Димчев.

 

Явно той е опипвал почвата за влизането си в „Черешката”. Огромната част от последователите му отговориха, че го виждат в „Ергенът”, където той едва ли има шанс да блесне. Дали Иво Димчев е преговарял със „Сървайвър”, към момента не е ясно. Преди време обаче той разкри, че е водил преговори с продуцента на „Капките“ Маги Халваджиян.

 

Това се е случило още преди две години. Само че предложението не е било за шоуто за двойници,  а за предаването „Маскираният певец“. Димчев отказал участие, но не заради разпознаваемия си глас, а защото искал повече пари от тези, които му предложили и не искал да застава пред камерите, ако няма да се вижда, че това е той.

 

Желанието му било, щом ще е в праймтайма, всички да го виждат.

В третия и към момента последен излъчен сезон на „Маскираният певец“ много зрителите вярваха; че Иво Димчев се крие в маската на Прилепа. Тя като че ли беше създадена специално за провокативния изпълнител. Още след втория епизод обаче той отрече участие в предаването, но подчерта, че не би отказал на „Капките”.

 

„Снощи ме подлудиха 100 човека. Абе, не участвам в „Маскираният певец”! Верно е, предложиха ми лятото, но не приех! Не ме кефеха финансите, не ме кефеше идеята да се крия! Иначе ме гласяха. за прилеп! Иначе в „Капки" да пея не бих отказал! Новините да чета не бих отказал! „Времето“ не бих отказал! Но прилеп, табуретка или паве, найн! Довиждане!“, написа Димчев тогава, отново в социалните мрежи.

 

 

Прилепът се оказа Джей, който преди това беше участвал в „Капките”. Дали и Димчев

бъде офериран за шоуто  за двойници, което тази пролет направи рекорд по гледаемост, не е ясно.

В „Черешката” той показа, че е доста капризен. Не се знае дали Маги Халваджиян би имал нерви да се занимава с такъв човек. Най-вероятно ще го направи само ако е сигурен, че това ще вдигне рейтинга.

 

А в „Черешката” Димчев събра доста негативи като масово намалява оценките на останалите участници, защото не ги намираше за оригинални.

Не му харесвал монтажа на епизодите, храната му била вкусна, но искал да прави и други неща, освен да яде, доматите и картофите му дошли твърде много през седмицата, а изненадите – твърде малко.

 

„Кви кулинарии, кви 5 лева... Понякога с едно кисело мляко и един кренвирш постигам пълна нирвана!”, сподели Димчев с феновете си в мрежата и  показа снимка на мляко и кренвирша си.

Източник: Уикенд