Актрисата, а вече и водеща - Рая Пеева не е с всичкия си акъл. Поне това смятат голяма част от феновете й, а и някои от най-близките й хора. Причината е ясна отдавна и се нарича Явор Бахаров - мъжът, по когото Рая е луднала от седем години, но и който неведнъж я е взривявал, обиждал, крещял й е, та дори и са се били.

От две години насам е факт, че Пеева не се бе появявала с Явор, дори на снимки в нета. Нищо. Пълно затишие. До днес, когато реши да се отпусне и да честити поредната годишнина на любовта им. Е, вече е ясно, че са заедно и никога не са се разделяли задълго.

След цели 2 години мълчание: Рая Пеева избухна със СНИМКИ и коментар за Явор Бахаров! (ГАЛЕРИЯ)

Рая качи умилителни фотоси в мрежата и призна, че Явор бил "ананасът" върху нейната пица. Той бил любовта й, а отношенията им ставали все по-добри и прекрасни (с леки изключения). Заяви му също и че го обича... Абе, мед и захар да видиш, а феновете й останаха в ступор.

След цели 2 години мълчание: Рая Пеева избухна със СНИМКИ и коментар за Явор Бахаров! (ГАЛЕРИЯ) - Снимка 2

Някои моментално я обявиха за ненормална, щом продължава да бъде с мъж, страдащ от нелечима агресия. "Бой, скандали, линийки, цигари, газ до дупка, полиция, арести... и ако това й е еталонът за мъж, не той трябва да се прегледа, а тя! Но нека, като си го търси, ще си го намери", коментират в нета.