Актьорът Васил Драганов се похвали с нова жена до себе си

„Имам нова жена до себе си. Но не искам да разкривам самоличността й, нито да открехвам подробности около личния си живот. Концентрирал съм се над децата и работата си“, коментира топ комика.

Актьорът Васил Драганов, който е кадър на Народния театър, стана известен с насилието на бившата си съпруга Андреа Драганова. Тя го обвини в системен тормоз, както физически, така и психически.Двамата бяха заедно 18 години и сочени като едно от най-стабилното семейство в гилдията. От брака си двойката има две деца-син и дъщеря. Но под илюзорното щастие се оказа, че нещата са грозни и гротесни.

След боя и кавгите с Андреа: Нова жена кротна актьора Васил Драганов?(Снимки)

Андреа Драганова призна, че бившия й съпруг й налагал системен тормоз и лъжел децата, че ги изоставила. Тормозът му не спирал, нито по телефона, нито по медиите, които не спираше да обикаля, за да я черни.

Журналистката призна, че наистина чака бебе от новия си мъж. Той не бил „кебапчия“, нито безработен, както го клепал Васил, а имал ресторант. С него бившата жена на актьора се чувствала спокойна, обичана и щастлива. Вече и редовно виждала децата си, тъй като с Васил имали споразумение за съвместно попечителство.

След боя и кавгите с Андреа: Нова жена кротна актьора Васил Драганов?(Снимки) - Снимка 2

А звездата от „Столичани в повече“ се похвали, че с децата си отмаря във Велинград, а по-късно ще ходят и на море.  

Само че мнозина се питат дали наистина има нова жена до себе си. Преди време той излъга, че мачка чаршафите с колежката си Ева Тепавичарова. Червенокосата фурия отрече и го заплаши в мрежата със съд.

„Нищо чудно и сега да мами, че си има гадже. Все пак му се носи славата на бияч и това може да възпира жените от подобна близост“, коментират в мрежата.