След развода й преди шест години с Тихомир Георгиев, по-известен на масите просто като Тишо, Венета Райкова остана сама и държеше да бъде така. Тя и Тишо не се разделиха вражески, напротив - двамата са близки приятели и до днес, но водещата и писателка просто установи, че отношенията им са достигнали своя пик на развитие и дълбаят в посока назад...

"Когато това се случи, най-доброто и за двамата партньори е да се разделят, за да запазят обичта помежду си и прекрасните спомени, а не да се изнервят, да започнат да се търпят и в крайна сметка да се намразят", казваше Райкова и е напълно права.

В течение на години тя се занимаваше само с книгите си и със себе си, грижеше се за порасналия си син Патрик и се стараеше да разцъфва като жена. А мъжете - мъжете бяха само от време на време и само за креватна разтуха, ако усети нужда - поне така твърдеше тя.

Вчера обаче се появи снимка в стори на Венета Райкова, на която се вижда ясно, че тя е в ресторант с мъж. Виждат се ръката му и черната риза, с която е облечен. Мнозина са убедени, че Райкова най-сетне е харесала някого и му е дала шанс да влезе в живота й за повече от ден-два.

Други обаче не изключват въпросният силует да е на човек от персонала на заведението при все, че тя е седнала, а той виси пред масата прав.

Източник: Crimesbg.com