След пет години заедно, в което я гледаше като писано яйце, показваше й света и й уреди и кариера, Башар Рахал поумня и сложи край на връзката си с Райна Караянева. Той й посочи вратата и я изрита - както от дома си, така и от живота си, а приятелите му го аплодираха масово.

Защото се оказа, че този път не мъжът е "лошият" и не Башар е изневерявал на Райна, а тя на него. При това не веднъж или два пъти - от похожденията й можело да се заснеме цяла поредица. Да, вярно е, че блондинката с множество пластични операции е на 33 години, а Башар на 48, но можеше да го напусне, а не да го лъже и да стои при него заради изгодата, коментират негови познати.

Източниците разказаха с потрес как Башар, който далеч не е прост мъж, е знаел отдавна за забежките на любимата си, но е търпял. Търпял е, защото я е обичал истински. Вероятно и в момента е така, но вече твърдо отказал да го играе глупакът, който се прави на ударен.

Чашата преляла, когато Башар научил за поредната афера на Райна и разбрал, че с любовника й правят хард с@кс зад гърба му. Караянева се хвалела пред доверени дружки как въпросният я побърква от кеф, как тя му танцувала без дрехи и била готова да стори в леглото всичко, за което я помоли...

Е, раздялата й с Рахал вече е факт като дори и двамата са заличили общите си снимки от Фейса. Източниците обаче се усмихват и иронично подмятат в кой ли филм ще я вземат Райнето сега, без протекциите на бившия й.