Те са женени от пет години и имат три деца, като май и четвъртото се кани да пристигне скоро... За пръв път от толкова време обаче, госпожа Светлана Гущерова се осмели да се оплаче от мъжа си и да си признае какво й липсва. Знаем, че до момента тя не спираше да хвали и дори да обожествява Християн Гущеров, въпреки съседските разкрития, че редовно я овиквал и дори й посягал.

Светлана, която от години тръби какъв романтик и домошар е благоверният й, сега си призна, че едно нещо й тежи и това е невъзможността двамата с Хриси да пътуват до толкова любимите й места по света. Става дума най-вече за островите като Малдивите, Бора-Бора и други, за които тя бленува, а и парите не са пречка.

Проблемът обаче бил в Християн, който твърдо отказвал да отиде там и настоявал да обикалят Европата (за кой ли път). А причината е, че го било страх да се качи на самолет. Гущеров имал фобия от летенето, която може да се преодолее с помощта на терапия при психолог, но засега поне не искал и да чува за това.

"Да не съм луд, че ще ходя на психолог?! Голяма работа като не идем до някой тъп остров. Баба ти цял живот по островите се е шматкала", сопкал й се Християн всеки път, когато подхване темата.