Илиана Раева и Наско Сираков винаги са били семейство за пример, но ето, че и техният кошмарен час настъпи!

Тежък разрив след 32 години брак - това се случи в семейството на Илиана Раева и Наско Сираков, а двете им дъщери Славея и Виолета са в истински шок. Кой би предположил, че двойката, давана за пример през годините, ще претърпи своя провал и то по този начин?! За драмата в дома им разказаха близки до Илиана и Наско.

Оказа се обаче, че причината за грандиозния скандал между двамата не е изневяра. Както Илиана Раева, така и Наско Сираков са повече от привързани един към друг и любовта им е така силна, че да се говори за залитане встрани, е просто смешно.

[caption id="attachment_339460" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева и Наско Сираков не си говорят от дни, или тя му крещи[/caption]

Поводът за кавгата им обаче е далеч по-сериозен и се изразява в 20 000 лева. Точно толкова бившият национал изгубил този уикенд на комар в известно казино. 20 бона, които Сираков пръснал с лека ръка, въпреки финансовите проблеми на семейството си към днешна дата, пише вестник "Всеки ден".

Припомняме, че Илиана Раева и Наско Сираков отдавна обявиха разкошното си имение за продан, а самите те се захванаха да ремонтират апартамента си в Студентски град, където смятат да се преместят в най-скоро време. Причината за решението им е само едно - семейството пострада жестоко от финансовата криза и вече трудно плаща издръжката и на дъщерите си в чужбина.

Затова, когато само преди два дни Илиана Раева разбрала какви ги е свършил съпругът й, яростта й нямала граници. Отлично запознати с избухливия нрав и остър език на златното ни момиче, източници разкриват, че скандалът, който вдигнала на Наско, бил ужасяващ.

"Тя не само му крещя тогава, а продължава да крещи и до днес. Или не му говори с часове, или започва да вика, ако той я зачекне за нещо. Скри му шапката, но е вярно, че Наско сам си е виновен. Как ще се оправят сега и как ще кажат на Славея и Виолета, че става още по-трудно финансирането им в чужбина?!", коментират близки до семейство Сиракови.