По всичко личи, че третият годеж се оказа най-успешен за плеймейтката Златка Райкова, след като успя да стигне и до олтара. Блондинката се венча за 28-годишния Карен Хачатрян в събота (23 септември).

 

Това е първата сватба и за двамата, макар булката да има два годежа зад гърба си, с които обаче така и не стигна до брак – с Георги Валентинов и с Благой Георгиев – Джизъса.

Единствено Карен направи русата изкусителка своя законна съпруга, а тя му се отблагодари с думите: „Ще те обичам вечно!“.

 

След тези й думи обаче в социалните мрежи стартираха залагания колко дълго ще трае това „вечно“.

Църковният брак се състоя в столичния храм „Възвишение на Светия Кръст Господен в кв. „Лозенец“, след което купонът се пренесе в хотел „Маринела“, където кичът взе превес. Роклята на пазарджишката изкусителка бе бяла, с огромно деколте и чашки, които й бяха твърде малки. В този си вид Златка влезе и в божия храм.

 

Русата сексбомба се врече във вярност на Карен почти по цици, но това не й създаде каквито и да било притеснения. Тя не се трогна да загърне пищната си силиконова гръд поне пред свещеника, което предизвика лавина от гняв в социалните мрежи. Нещо повече – тя многократно препоти попа, който ги венчаваше, навирайки силиконките си в лицето му. Те буквално се тресяха над роклята й, разкривайки такава вулгарна гледка, че присъстващите в храма ги досрамя. Възмутени миряни коментираха, че е срамота да влезеш по анатомия в Божия храм.

 

И в ресторанта не бе по-различно – напращелият й бюст постоянно смъкваше роклята й. На едно от видеата дори се вижда как Карен дърпа роклята й, която е напът да се свлече до земята и Златка да лъсне по силикон. И макар в по-късните часове да се премени с къса бяла рокля, всички вече бяха видели повече от нужното от прелестите й.

Карен пък бе заложил на фрак и мокасини на бос крак.

 

Гостите на сватбата, сред които редица известни лица бяха забавлявани от Галена, Ваня и Азис, а водещ бе DJ Дамян. От кадрите става ясно, че въпреки всичко младоженците са спазили голяма част от традициите. По-голяма част от питата, която младоженците разчупиха, остана в ръцете на Златка, което означава, че домът им ще е под нейно командване.

 

След 3 годежа Русата Златка се омъжи по ц*ц*

 

На сватбата присъстваха и родителите на плеймейтката, които са разведени отдавна. Въпреки това баща й я отведе до олтара, а майка й се грижеше за децата на младоженката.

Родителите на Карен обаче не уважили венчавката на сина си, тъй като никак не харесвали избора му на жена – не им се нрави нито фактът, че булката е с 10 години по-голяма от сина им, нито пък скандалната й слава.

 

Халките на младоженците донесе синът на Златка от Благо Джизъса, който обаче също не уважи събитието, тъй като двамата са във вражда, след като футболистът я заряза, за да се хване с два пъти по-младата от нея Полина Спасова, с която също не изкара дълго време.

 

След 3 годежа Русата Златка се омъжи по ц*ц* - Снимка 2

 

Хачатрян не работи и разчита на издръжката на богатата си фамилия, но не е ясно докога. Не е изключено младоженците да изпаднат в положението на Гущерови, които разчитат на месечна издръжка от Добромир Гущеров, отпускащ пари според нуждите на многодетното семейство.

 

Всъщност за Златка това далеч не е първият път, в който е нежелана снаха, тъй като и родителите на Джизъса не я одобриха, нито пък майките на предишните й мъже.

 

Галена също не остана по-назад от булката и се появи полугола. След като изпълни няколко от хитовете си, даде микрофона на Азис. Докато Светлана Гущерова било почти цяла вечер на вода и си позволила да пие само чаша шампанско за здравето на младоженците, то Християн далеч не останал доволен от менюто, тъй като не могъл да се засити и си тръгнал гладен. Наложило се баба Кунка да готви гозби в малките часове на нощта за любимия си зет. 

Източник: Уикенд