48-годишната Жени Марчева се радва на кариера и две пораснали дъщери. Доскоро, само допреди година и малко, тя се хвалеше и с дългогодишен брак и перфектен съпруг. Жени и Мартин бяха сочени за пример в светските среди, тъй като бяха заедно почти 20 лета.

Нещо повече - двамата се събират страшно млади, но Мартин се съобразява и се съгласява да изчака жена си да роди тогава, когато е готова за това. Така първото им дете идва на света, когато тя е на 35 години, а второто, когато е на 38.

Мартин чисти, готви помага... затова и мнозина останаха шокирани от развода на двойката, а се заговори, че Марчева имала връзки с няколко мъже. Истината обаче се оказа съвсем различна. Първи да кръшка е започнал кроткият Мартин, който не издържал на натоварения темп на работа на жена си.

Той си намерил любовница, с която имал връзка повече от година. Когато Жени научила, едва не го убила. Но впоследствие му го върнала трижди със същия вид похождения.

"В един момент осъзнаха, че счупеното не може да се залепи и за да не се намразят, избраха да се разделят. Сега поне са в добри, нормални отношения", разкриват запознати.