20 години заедно и едва сега се венчаха. Да, бившата журналистка от Би Ти Ви Биляна Гавазова най-сетне се видя булка до любимия си Тодор Христов, с когото вече имат пораснал син.

Каква е причината двамата да не се решат на тази стъпка досега, не е ясно, но винаги е по-добре да го направиш късно, отколкото никога... На тържеството присъстваха и доста от колегите на Биляна от телевизията, а тя сияеше от щастие и наистина изглеждаше чудесно.

Биляна и Тодор се срещат в родния им Шумен, но по доста мрачен повод - запознават се на погребение на общ познат. Тогава, разбира се, не се случва нищо, но няколко години по-късно се срещат отново и любовта оживява.

Биляна, която работи 11 години в Би Ти Ви споделя, че Тодор е най-голямото й щастие, защото е невероятно мил и грижовен. "Винаги се е вълнувал от това как съм, какво мисля и чувствам, дали съм изморена. Именно това ме кара да бъда спокойна и блажена, а най-големият ми страх е да не го изгубя. Благословена съм с него", признава булката.

Дали двамата ще се решат и на още едно дете, това се питат близките им, но предвид зрялата възраст на Гавазова и вече големия им първи наследник, по-вероятно е да не се решат на тази стъпка.

Източник: Crimesbg.com