Дали двама души са "родени един за друг" може да докаже само времето. Е, видно е, че сред родните светски двойки има едва няколко такива, като една от тях е тази на Иван Христов и Ирина Тенчева. Макар тя да е с няколко годинки по-възрастна от него, те издържаха проверката на времето и дори нещо повече - обичат се като в първия ден.

Доказателство за това са най-новите им фотоси, на които изглеждат като влюбени ученици и спокойно се натискат на улицата, пред очите на всички. Снимката е от ресторант, в който двамата са седнали да хапнат, но Ирина по-скоро ще изяде мъжа си, отколкото ястието, което е поръчала.

След 12 години заедно: Иван и Ирина се натискат на улицата като разгонени ученици, тя ще го изяде! (СНИМКИ)

Тя така се е навряла в шията на Иван, че очевидци се разгорещиха само като си помислят какво му прави там и какви думички му шепне в ухото... Христов изглежда не просто доволен, а сияещ, което ще рече, че Тенчева не само готви в семейството им (знаем я, че е кулинарен спец).

Докато Иван и тя се радват на любовта си обаче, бившата на продуцента - Вихра Петрова все още не може да се похвали със същото. Тя или е обичала безумно Иван, който я заряза заради Ирина, или просто се е отчаяла от мъжете и не бърза да се отдаде на друг.

Все пак минаха много години от развода й, а тя така и не показва никого до себе си. Едва ли е от скромност и от бранене на лично пространство, по-скоро наистина още не е открила човека за себе си.