Гала и гаджето й Стефан бяха заедно десет години

През това време водещата не спираше да се труди и да става в ранни зори, за да е на екран от пет сутринта.

Мнозина завиждат на блондинката, като гледат само лъскавата страна на работата й. Но истината да се бъхти била не за да бъде известна, а защото мъжът до нея не е финансово стабилен. И не правел нужното, за да облекчи Гала в ежедневието й.

Гала се опита да пробута по-младия от нея Стефан къде ли не, той бе в Къщата на брадърите, дори го направи ко-водещ на предаването си „На кафе“.

Но каквито и усилия да полагаше, от Стефан не стана водещ, не стана нищо. Той уж се занимаваше с производство на мед, но и това се оказа поредната „партенка“, за да оправдае мързела и безспорната истина, че паразитира на гърба на жена си.

Разполагайки с много свободно време, Стефан дори започва да сваля в мрежата по-засуканите мадами, като им предлагаше ВИП-услугата „доставка до дома с консумация“. Дебелашките свалки стигнаха до ушите на Гала, а  и много жени пропищяха от набезите на „нереза“ Стефан. Блондинката обаче го защити, като не спря да го мъкне по тузарски почивки и да го запознава с известни люде, дано нещата около него да се раздвижат. Но и след като поредното бизнес начинание на Стефчо пропаднало, онлай сайт за залагания, на Гала й писнало да го издържа.

„Добре, че намери сили да го изгони, та той е един паразит, от него нищо не става“, радват се са нейни приятелки.