Решението на Слави Трифонов дойде в резултат на огромния му гняв!

Слави Трифонов изпадна в дива ярост и взе драстично решение. А именно да свали малките в лицето на Крисия и Митко Андреев от ефир. Разбира се, това не е за постоянно и Слави Трифонов не "уволнява" децата. Просто шоуто му тази вечер претърпя промяна в последния момент и рубриката "Запознай се с малките" падна.

Решението на Слави Трифонов е породено от безкрайния му гняв към политиците, дни преди предстоящите евроизбори. Оказа се, че Дългия и "Шоуто на Слави" не са взели и един лев от предизборните кампании на различните партии, за разлика от много други медии и печатни издания, в които родните депутати се скъсаха да хвърлят пачки.

[caption id="attachment_315943" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов свали Крисия и Митко Андреев от ефир[/caption]

"Шоуто на Слави" обаче вече не е в полезрението на политиците, тъй като преди години скандалите заради пиар кампаниите им при Слави Трифонов бяха големи. "Дойдеше ли политик в шоуто, на следващия ден той беше обвиняван, че си купува симпатиите на българите от екрана, а Слави Трифонов и екипа му бяха набеждавани за фурнаджийски лопати без ясни позиции и морал в политиката. Затова и предаването вече не е арена на кандидат-управляващите", разкриха служители от "Шоуто на Слави", научи Kliuki.bg.

Самият Слави Трифонов бил напълно наясно със ситуацията и привидно я одобрявал, но след като два дни преди евроизборите се убедил, че няма да получи и трохичка от баницата, започнал да бълва змии и гущери срещу партиите.

Заради това тази вечер вместо сладката Крисия Тодорова и чаровния Митко Андреев, зрителите ще гледат т.нар. "редколегия" в "Шоуто на Слави". За да наплюят юнашки всички партии и да им покажат къде зимуват раците, в предаването ще се съберат сценаристите на Слави Трифонов, както и топ журналистите Иван Бакалов и Петър Волгин, пише агенция Пик.

Предаването с малките таланти Крисия и господин Андреев е готово, така че ще бъде излъчено следващия петък. Когато вече отдавна трябва да бъде ясно кои от родните "велможи" ще плачат и кои ще се хилят доволно в европарламента.