Слави Трифонов си е вкъщи и се възстановява от операцията!Шоумен номер едно Слави Трифонов претърпя тежка операция на крака

преди около две седмици. Дългия обаче вече е изписан от болницата и се намира у дома си. А до него почти неотлъчно бди не друг, а кака му Петя. [caption id="attachment_388509" align="alignright" width="261"]Слави Трифонов Слави Трифонов е решил този път да слуша лекарите[/caption] С право Слави винаги е казвал, че сестра му Петя е най-близкият му човек. Няма концерт или друго мащабно събитие, в което той да не изрази публично обичта си към нея и към семейството си. И очевидно има защо. След операцията на Слави Трифонов, Петя, която е рентгенолог в плевенска болница, си взела отпуск и се преместила в столицата. За да е близо до брат си и да следи да не вземе отново да се изкелеши и да загърби указанията на докторите. Припомняме, че при предишната си операция на крака след инцидента в Стара Загора, Славчо станал още на четвъртия ден и хукнал да работи. Е, такова нещо в момента няма как да направи, защото ще яде пердах от кака си. Медицинска сестра се грижи за Трифонов у дома му и дава доклади за състоянието му на всеки два часа. Мама Здравка и тате Тодор, разбира се, също са през ден при наследника си. Което прави Слави повече от щастлив. "Ако не жена, то поне стабилно и грижовно семейство има. А и екипът му постоянно е около него - ако не на място, то по телефона държат връзка", разкриват източници.

Макар да се е зарекъл, че този път ще остане на легло, колкото трябва и ще спазва всички заръки на лекарите, Слави Трифонов не почива напълно. Той знаел наизуст сценария за всяко от предаванията и следял под лупа какво се случва на екрана.

"Такъв си е - работохолик и половина. Няма да се промени това момче, но пък евала му за хъса и желанието да прави нещо", хвалят го хора от екипа му. Иначе може да очакваме Слави на екран чак през есента, защото според медиците състоянието му е стабилизирано, но трябва дълга почивка. Дори рехабилитация не може да започне сега, тъй като ще прекара доста време на легло.