Слави Трифонов е много притеснен и се чуди какво да предприеме!

Слави Трифонов буквално е изпаднал в шок от заплахата, че ще изгуби най-добрия си приятел и дясната си ръка от години. Той е силно притеснен и се чуди какво да предприеме, разкриха хора от екипа на "Шоуто на Слави".

Работата е там, че планира да го напусне не друг, а самият Евгени Димитров - Маестрото, който освен близък приятел на Дългия е и шеф на целия Ку-ку бенд. Евгени Димитров сериозно възнамерява да си потърси късмета зад океана с цялото си семейство, а Слави Трифонов прави опити да го разубеди, но засега без успех.

[caption id="attachment_310165" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не може да си представи, че ще изгуби Маестрото Слави Трифонов не може да си представи, че ще изгуби Маестрото[/caption]

В момента Годжи и Цветелина Грахич са на турне в САЩ и Годжи редовно разговарял с Маестрото по телефона, за да го осведомява как стоят нещата в Щатите и има ли шанс за Евгени да преуспее там, разказват колегите им. Истината е, че макар и с високата заплата, която получава от Слави Трифонов, Маестрото не се чувствал реализиран на сто процента и най-вече му липсвало достатъчно свобода и време за семейството и децата му.

[caption id="attachment_310166" align="alignleft" width="300"]Евгени Димитров - Маестрото иска да се установи в САЩ Евгени Димитров - Маестрото иска да се установи в САЩ[/caption]

"Ужасът за Слави идва оттам, че ако Евгени емигрира в САЩ, има опасност да се разпадне целият Ку-ку бенд. Да, музикантите са като едно голямо семейство, но главният, който ги обединява и потушава огъня след избухванията на Слави, е именно Евгени. Той е спокоен и уравновесен мъж, ползващ се с респекта и обичта на целия бенд. Да не говорим и, че самият Слави му има пълно доверие и разчита на него за много неща", доверяват хората от предаването.

Теръпва ще видим дали плановете на Маестрото ще се сбъднат или той ще се остави да бъде убеден от приятеля си Слави Трифонов да не яде чужд хляб на "дърти години". А и самият Слави може да се съобрази и да пооблекчи задълженията му, за да го задържи при себе си.