Слави Трифонов не знае какво да направи, за да помири Крисия и Симона!

Слави Трифонов изпадна в състояние на тотален шах. Този път обаче не, заради финансови неразбории или заради пререкания с гаджето си Мартина Огнянова, а заради малките сладурани Крисия и Симона. Двете момиченца са скарани, откакто Крисия надви Симона в конкурса за партньорка на Митко Андреев. Това довериха служители от екипа на "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_311609" align="alignright" width="225"]Крисия и Симона не си говорят, досущ като възрастните Крисия и Симона не си говорят, досущ като възрастните[/caption]

Истината била, че Крисия и Симона се подминавали като малки гари всеки път, когато се видят и се гледали изпод вежди. "Те изобщо не си говорят. Първоначално се скараха за някакви детски глупости и това беше още преди концерта на Крисия в Разград. Оттогава насетне не искат да се виждат изобщо и постоянно се игнорират като си правят надути муцунки, досущ като т.нар. кифли, които постоянно гледат по медиите и Фейсбук", разказват хора на Слави Трифонов пред вестник "Всеки ден".

Проумял какво става между Крисия и Симона, Слави Трифонов изпаднал в шок, защото можел да се справи със всички други проблеми, но не и с тези между двете сладурани. "Слави просто няма опит с деца, затова враждата между Крисия и Симона го изважда от релси", коментират очевидците.

Крисия и Симона охладнели още повече и защото Крисия била твърде заета покрай многобройните си ангажименти и училището. А Симона на няколко пъти я търсила по телефона, но не успяла да се свърже с нея. След което й се обидила още повече.

"Крисия и Симона са две невероятни деца и сме сигурни, че ще израстат тези си детски глупости. А и двете са страшно талантливи и ще намерят своя път и своята реализация, без да си пречат с каквото и да било. За талантливите хора винаги има място под слънцето", убедени са служителите на Слави Трифонов, които еднакво симпатизират на Крисия и Симона.