Слави Трифонов е в неочаквана паника и депресия, защото най-добрият му сценарист го изоставя

Жестоките удари за Слави Трифонов през всичките години на екран бяха наистина много, но те сякаш така и не свършват. Иво Сиромахов се превръща в поредния "предател", както Дългия определя хората, които го напускат. Сценаристът, който толкова години крепеше "Шоуто на Слави" с нестандартните си идеи, сега е на път да зареже всичко, при това само заради лично удоволствие.

Вестник "Уикенд" разкрива, че Иво Сиромахов обмисля сериозно да си подаде оставката в шоуто, тъй като то вече не му носи никаква наслада. Заплатата, която Слави Трифонов му дава, пък изобщо не може да го задържи, колкото и солидна да е тя. Иво печели огромни суми от продажбите на книгите си, както и от постановките в театъра, които той като режисьор прави. Освен това Сиромахов имал и още няколко интересни проекта, които със сигурност щели да му донесат пари.

[caption id="attachment_335224" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов опитва да задържи Иво Сиромахов, но не се получава Слави Трифонов опитва да задържи Иво Сиромахов, но не се получава[/caption]

Според слуховете, Слави Трифонов от месеци знаел за намеренията на своя доверен приятел и драматург и заради това го поставил като част от журито в шоуто "България търси талант". По този начин Дългия се опитал да задържи сценариста си, понеже едновременно му дава хем признание за качествата му, хем огромен хонорар.

Иво Сиромахов обаче не е от онези хора, които могат да се оставят на манипулиране. Режисьорът и писател изобщо не се трогнал от назначението си във въпросното шоу. Той приел работата като поредния си ангажимент, който трябва да бъде изпълнен, но след края на предаването мислел да бие шута на Слави Трифонов завинаги.

"Иво се надява Слави да му остане приятел, но има съмнения, понеже виждате какво се получи с бившите му кадри след напускането им." - признават близките на Сиромахов.

Kliuki.bg припомня, че Слави Трифонов повече така и не проговори на Деси Добрева само защото тя избра да се развива самостоятелно. С Алекс Раева се случи нещо подобно, но там беше замесен и личен конфликт на любовна тематика. Иво Сиромахов все пак се надявал, че ще успее да запази добрите си отношения с Дългия по примера на Калин Вельов, който някога бе част от "Ку-ку бенд". За сценариста било важно да може да продължи да си прави реклама на проектите чрез "Шоуто на Слави", разкриват приятелите му.