Слави Трифонов възнамерява да се раздели с един от актьорите си

"Шоуто на Слави" по всяка вероятност ще се раздели с един от своите актьори до броени дни. Става въпрос за Тодор Башиянов, който от една година насам участва в шоуто епизодично и на хонорар. Слави Трифонов е взел това решение по чисто финансови причини. Той смятал да намали разходите и първите засегнати от това са хората без трудов договор, какъвто е Тодор.

[caption id="attachment_336109" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов вече преброява дните на Тодор Башиянов в шоуто си Слави Трифонов вече преброява дните на Тодор Башиянов в шоуто си[/caption]

Мнозина обаче се съмняват, че Дългия просто е търсел причина да освободи Башиянов, понеже не бил особено впечатлен от изявите му. Още в началото Слави бил казал на актьора, че ще му даде едногодишен "бонус", в който трябва да докаже, че е добър поне колкото останалите трима в актьорския състав. Мненията на феновете в интернет и личните виждания на шоумена не се оказали в полза на Тодор Башиянов и той от следващия месец най-вероятно повече няма да бъде извикан нито веднъж в шоуто.

[caption id="attachment_336110" align="alignleft" width="300"]Тодор Башиянов аут от "Шоуто на Слави" Тодор Башиянов аут от "Шоуто на Слави"[/caption]

Kliuki.bg припомня, че въпросният актьор напусна сигурната си работа в Канал 1, за да опита в "Шоуто на Слави". Първоначално на него се разчиташе доста, защото Виктор Калев бе излязъл в непредвиден отпуск. След завръщането му обаче, Тодор се превърна в резерва, която е използвана само от време на време. Актьорът толкова много искаше да работи при Слави Трифонов, че дори и тази роля не го накара да напусне. Сега обаче сигурно ще му се наложи да си ходи окончателно.

Все пак Тодор Башиянов няма да остане без доходи. Той е канен често да участва в театрални постановки, но и там е само на хонорар и не може изобщо да бъде сигурен за бъдещето си. Злите езици пък коментират, че Слави Трифонов така и не харесал Башиянов, понеже актьорът имал предпочитания към мъже.