Защо Слави Трифонов не допусна Тодор Башиянов да си изиграе скеча снощи?!

На вчерашната актьорска вечер новият Тодор Башиянов за пореден път нещо не се понрави на Слави Трифонов. Изненадващо след Краси Радков, Тодор Башиянов точно започваше да влиза в ролята на Алекси Сокачев, когато Слави го прекъсна и му каза да почака. След това Мариян Вачев изигра Дони и после тримата се прибраха.

[caption id="attachment_306903" align="alignright" width="300"]Слави може би има проблем с новия си комик Башиянов Слави Трифонов може би има проблем с новия си комик Башиянов[/caption]

Не е за първи път Слави Трифонов да прекъсне изява на Тодор. Неотдавна Трифонов напусна преждевременно предаването, докато Башиянов играеше Луканов от "Сделка или не". Тогава зрителите харесаха Башиянов в неговото превъплъщение, научи Kliuki.bg. Но вчера дори не се стигна до неговата изява.

Означава ли това, че Тодор Башиянов няма да продължи в "Шоуто на Слави" и дали вече на съжалява за напускането си от "Щоуто на Канала" по БНТ 1?!

Слави Трифонов отдавна има навика да унижава своите подчинени, когато нещо не му се нрави. Слуховете твърдят, че това е и една от причините постоянно да бъде напускан от различни хора в персонала. Талантливите певици Десислава Добрева и Нели Петкова се разделиха с него, както и актьорът Любо Нейков. Дали и Тодор няма да издържи при Слави?!