В началото на годината, мега луксозна къща в луксозното селище "Делта Хил" край Перник бе обявено за продажба. Въпреки че продавачът предпочита да остане анонимен и не разкрива идентичността си, съгласно информация от надежден източник се твърди, че става въпрос за палата на Слави Трифонов. Той иска сериозната сума от 1,6 милиона евро, което е около 3 милиона лева за своя имот.

Слави Трифонов продава палата си до София за 3 млн. лева СНИМКИ

Слави Трифонов продава палата си до София за 3 млн. лева СНИМКИ - Снимка 2

Тази елегантна къща е обзаведена със специално поръчани мебели от Италия и Белгия, разполага с 4 спални, собствен басейн и гараж, побиращ три автомобила. Тя е сред първите къщи, построени в този комплекс, което съвпада с информацията, предоставена от "Делта Хил", че Слави Трифонов е бил сред първите им клиенти.

Слави Трифонов продава палата си до София за 3 млн. лева СНИМКИ - Снимка 3

Слави Трифонов продава палата си до София за 3 млн. лева СНИМКИ - Снимка 4

 

Слави Т. Трифонов придобива имението си там още през далечната 2015 година. След завършването на строителството, той се премества през 2017 година и прекарва около година и половина в този дворец.

Слави Трифонов продава палата си до София за 3 млн. лева СНИМКИ - Снимка 5

Слави Трифонов продава палата си до София за 3 млн. лева СНИМКИ - Снимка 6

По-късно, лидерът на партията "Има такъв народ" напуска имението през пролетта на 2019 година, след като е изградил нова къща в един от най-елитните софийски квартали.

Причината за това решение е, че в последните години в комплекса са продадени много други имоти, а съседите стават твърде много хора. Слави желае уединение и голямата навалица от хора в комплекса вече не му се нрави.

Източник: blitz.bg