Слави Трифонов решил да не рискува и предварително се подсигурил!

След като стана за смях пред обществеността, когато се разбра какви ги върши Мартина Огнянова с Коко Колев, Слави Трифонов решил, че трябва да се подсигури, за да не получи още подигравки по свой адрес. Въпреки че уволни бившата си изгора, Дългия й превел солидна сума пари около Коледа. Не, не става въпрос за коледен бонус, а за подкуп. Парите били от порядъка на 15 хил. лв. и шоуменът ги връчил на балерината, за да й запуши устата, пише печатното издание "Уикенд."

[caption id="attachment_333128" align="alignright" width="300" class=" "]Слави Трифонов си реши проблема с Мартина Огнянова Слави Трифонов си реши проблема с Мартина Огнянова[/caption]

Слави Трифонов много се стреснал от внезапния интерес на всички медии към приключилата му връзка с Мартина. Той се уплашил, че хубавицата ще разкрие публично някои негови срамни тайни и затова решил да се подсигури, купувайки мълчанието й. Тъй като от няколко вестника вече били предложили по 12-13 хил. лв. на Мартина, Дългия извадил 15 бона. Това обаче подействало и засега Огнянова и думичка не е обелила за своя бивш възлюбен и шеф.

Мартина беше една от жените, с които Слави Трифонов се бе обвързал най-сериозно. Доста време той изпълняваше всичко, за което тя го помолеше. Купуваше й скъпи подаръци, сред които даже нов автомобил. За жалост обаче балерината не е била удовлетворена напълно от тази връзка, главно заради разликата във възрастта. Явно заради това е потърсила "услугите" на далеч по-младия от Слави треньор по бокс.

Въпреки че Дългия успя да купи мълчанието на Мартина и едва ли някога ще се разбере цялата истина за техните взаимоотношения, шоуменът бил просто съсипан след раздялата, научи Kliuki.bg. Лек срещу любовна мъка няма как да си купи и това той го осъзнава отлично в момента. Временно Трифонов щял да спре да си търси жена и да се отдаде само на работата си, вещаят слуховете из светските среди.