Слави Трифонов е бесен, хвърля огън и жупел заради Крисия!

Слави Трифонов наистина побесня. Дългия се вбеси заради случая с малката Крисия Тодорова, която в петък си забрави текста на песента "День победы". Детето-чудо трябваше да изпълни великата песен в чест на Деня на победата 9-ти май и в интерес на истината, се справи брилянтно.

Крисия обаче се разстрои и бе на път да се разплаче, когато изведнъж забрави текста на втория куплет на песента. Тогава Ку-ку бенд пое нещата в свои ръце и изпълнението бе завършено успешно. Слави Трифонов обаче е извън кожата си, заради злобните писания, които се изляха върху горкото дете през следващите дни и обвиненията, че Слави Трифонов разплакал момиченцето.

[caption id="attachment_314877" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов отново ще съди жълтите медии, този път заради Крисия[/caption]

"Всеки, който иска, може да намери записа от предаването в интернет и да го изгледа лично. Тогава отлично ще види, че цялата помия, която се изписа, няма нищо общо с истината. Слави Трифонов не само, че не каза нищо на Крисия, но дори я поощри и обясни, че това е една много голяма, но и сложна песен. А самата Крисия просто се притесни и очичките й се насълзиха, но само за миг. Слави беше този, който овладя ситуацията и успокои детето", коментират служители от екипа на "Шоуто на Слави".

Те са категорични, че шефът им със сигурност ще заведе дела срещу вестниците и сайтовете, които избълваха всички тези лъжи за едно дете. От Kliuki.bg припомняме, че Слави Трифонов вече има завиден опит в съдебните дела с жълтата преса и почти винаги излиза от тях като победител.

"Слави Трифонов е прав, защото едно е да пишат за него самия, а друго да бъркат в психиката на малко дете. Що за изроди трябва да са това?! Крисия ревала, Слави я бил разплакал, дрън-дрън! Дори не само Слави Трифонов, а и родителите на Крисия трябва да заведе дела срещу клеветниците, които вече толкова пъти пишат пълни лъжи за семейството им", бесни са и хората на Слави Трифонов.