Слави Трифонов е ужасно притеснен

Дългия е с влошено здраве, а тази новина за малко да го съсипе съвсем. Съпругът на кака му Петя бил в критично състояние. Владимир Трифонов е спец по белодробни болести и точно той се разболял от тежка форма на пневмония.

Двамата със съпругата си Петя живеят в луксозен дом в Плевен, където работят в една от болниците. Пациентите му не помнят, в дългогодишната му практика, докторът да е отсъствал от работа. Единствено го нямало по време на полагащите му се отпуски.

Но сега той се разболял тежко и самия станал пациент в лечебното заведение.

Не е тайна, че Слави Трифонов е много близък със сестра си и нейното семейство. С шест години по-голямата си кака той бил изключително близък, а съпругът й превзел напълно неговото доверие. Дългия не е от хората, които показват слабостите и емоциите си пред всички, но Владимир чувствал като част от себе си. Той му се доверявал и съветвал с него за многобройните си здравословни проблеми.

Затова Слави Трифонов тежко приел вестта за болестта на зет си и всеки ден звънял, по няколко пъти, за да се интересува за неговото състояние.
Въпреки че последната му половинка, младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич го напусна, след като пет години бяха заедно, шоуменът не се чувствал сам.

„Не се чувствам сам, имам около себе си толкова хора, които обичам“, не спирал да повтаря водача на партия ИТН.

Източник: Ретро