Слави Трифонов и Мартина Огнянова прекалиха с наглостта си!

Знае се, че Слави Трифонов от години живее и се държи така, както му изнася. И вероятно донякъде може да го направи, предвид положението му в обществото и фактът, че е най-знаковата фигура в медийния свят. Благоверната му Мартина обаче няма и хилядна от заслугите му, затова нещата, които си позволява напоследък, минават всички граници.

Защото Мартина си навири носа и започна да копира Слави Трифонов в нарушението на законите. Да, Слави Трифонов, а сега и балерината нарушават закона на КАТ, който категорично забранява шофирането в автомобили с тъмни стъкла. Новият джип на Мартина - подарък от Слави Трифонов за 200 000 лева, е с ултра тъмни /буквално черни/ стъкла, досущ като този на любимия й.

[caption id="attachment_315605" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов може и да е известен, но за коя точно се взе Мартина Огнянова?![/caption]

Джипът "Рейндж Роувър", с който танцьорката от "Магаданс" се фука по столичните улици, е дори по-нов модел от големия джип на Слави Трифонов, а коженият му салон е в пъти по-скъп, научи Kliuki.bg.

"И Слави Трифонов, и Мартина карат коли с тъмни стъкла, за да не може никой да ги заснеме. И изобщо дреме им, че нарушават закона. Това е скандал. Груба подигравка с всички граждани, които съвестно спазват правилата. Какво демонстрират двамата с поведението си?! Вижте колко сме велики и никой не ни пипа! Да не добавим за служителите на КАТ, които си затварят очите пред подобни популярни нарушители с тлъсти портмонета, а могат да събуят и гащите на обикновения човек затова, че е мигнал на светофара например", възмущават се шофьори, неколкократно станали очевидци на своеволното поведение на Слави Трифонов, а сега и на гаджето му.

За разлика от Слави Трифонов обаче, русата Мартина обра в пъти по-голям брой от "благословиите" на водачите. И това е нормално, тъй като единственият отличителен белег на Огнянова от години е фактът, че топли леглото на Слави Трифонов. Тя не изпъква нито като балерина, нито с някакви други доказани таланти. Определението за тази е "Пази, Боже, сляпото прогледна", смеят се зевзеци.