Фънки успя да вбеси шоумена Слави Трифонов с интервю, което той даде!

Слави Трифонов е останал потресен и дори бесен от думите на Фънки по негов адрес за в. "Уикенд". Музикантът заяви за печатното издание, че Дългия постъпва доста глупаво с провеждането на кастинг за подгряваща група на своя концерт след малко повече от месец. Фънки не разбирал какъв е изобщо смисълът да се прави това, след като ролята на подгряващата група не била голяма и спокойно можело да се вземе някоя група без подобни кастинги.

"Имам много знания относно това как се организират концерти. Самият аз съм бил част от подгряваща група и не останах доволен. През цялото време публиката скандираше името на основната група и всички чакаха с нетърпение да се махнем от сцената. Затова считам, че Слави Трифонов постъпва глупаво с този кастинг." - каза в интервюто Фънки.

[caption id="attachment_336822" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов избухна срещу Фънки Слави Трифонов избухна срещу Фънки[/caption]

Дългия обаче не понася да му казват как да си организира работата. Той е побеснял и споделил с колегите си, че Фънки не е мерило за качествено провеждане на концерт, научи Kliuki.bg.

"Аз искам всичко да е изпипано докрай. Кой е Фънки, че да оценява действията ми. Той глупак ли ме нарича? Що за наглост? Този човек се самозабрави." - беснеел шоуменът.

Според слуховете обаче Слави Трифонов от известно време си бил развалил отношенията с Фънки, понеже китаристът се сближил доста с негови врагове като Любо Нейков и Маги Халваджиян, участвайки в техни продукции.

Фънки отново доказа, че не се съобразява с имена и говори това, което счита за вярно. Той си позволи да омаловажи творчеството дори на самата Лили Иванова, заявявайки че музиката й го потискала и го карала да се чувства много зле. Все пак обаче закръгленият музикант даде добри оценки на някои свои колеги в лицето на Васил Найденов и "Ритон".