Порасналото чудо Крисия Тодорова затвори една от столичните улици за бала си, който се състоя по-късно, но пък бе шеметен. Чаровницата от Разград и семейството й бяха наели ресторант, пред който форсираха мотори. Идеята бе на самата Крисия, чийто стайлинг съответстваше на рокерите.

Тя се бе облякла в тоалет, който измислила сама, а сътворението му е на виден наш дизайнер. Сладураната бе в черен топ с голямо деколте и панталони от дантела, изцяло прозрачни. Криси е слабичка и фина, така че това й стоеше разкошно. Гримът и прическата също бяха в стил рокаджийка.

Слави с огромен жест към Крисия затова, че не отиде на бала й! (ВИЖ ТУК + СНИМКИ на щурата абитуриентка)

На бала на Крисия дойде лично шефът на Ку-ку бенд - Евгени Димитров - Маестрото, който е и сред откривателите на талантливата певица. Специална покана, както знаем, имаше самият Слави Трифонов, но така или иначе никой не очакваше появата му, дори и Криси.

Слави с огромен жест към Крисия затова, че не отиде на бала й! (ВИЖ ТУК + СНИМКИ на щурата абитуриентка) - Снимка 2

Слави обаче направи нещо, с което разплака абитуриентката, разкриха нейни близки. Знаем, че той много обича Крисия и подаръкът му за бала й бил повече от щедър. Източниците пазят в тайна какво точно е подарил Слави на любимката си, но повториха, че тя е била така щастлива, че очите й са се напълнили със сълзи.

Слави с огромен жест към Крисия затова, че не отиде на бала й! (ВИЖ ТУК + СНИМКИ на щурата абитуриентка) - Снимка 3

За разлика от доста свои набори, Крисия все още е напълно естествена. Тя е на 19 години, но не мисли нито за силикон в пазвата, нито за джуки от типа "целунала горещ котлон".