Какво се случва с Григор Димитров?! Хасковлията изперка тотално, но за щастие не става дума за корта, а за любовта. Гришо винаги е бил възпитан, обран и дори прикрит във връзките си. Даже огнената Никол Шерцингер не успя да го накара да се разчупи дотам, че да станат медийна сензация с интимните си "лиготии"...

Е, това вече е в миналото, а Гришо е неузнаваем. Преди дни, във Венеция, пред очите на всички, той така страстно и дори яростно се нахвърли да целува Мадалина Ганеа, че си напъха езика в устата й, без да му дреме дали някой ще го види.

С*кс хищницата го побърка: Гришо пъхна език в устата на Мадалина пред очите на всички! (предложи ли й брак - СНИМКИ)

Докато фотографите се усетят, двамата вече си бяха теглили по една целувка, подобаваща за късните часове на нощта, а после отново се заеха да позират. Очевидно е, че Мадалина, която е с*ксуален звяр, така е влязла под кожата на Гришо и така се е впила в мозъка му, че нашият взима-дава.

"Не излизат от хотелската си стая и не спират да го правят, дори хората от персонала вече се смеят", разказват източници и само пожелават на Димитров това да не го скапе на корта.

Други пък шушукат, че Мадалина скоро ще стане госпожа Димитрова, защото тенисистът преди дни й поискал ръката. Григор не е обявявал нищо официално, но Ганеа избра бяла рокля, прилична на булчинска, което може и да е намигване към света.