Никак, ама никак не била скромна 22-годишната Валерия Дакова от „Ергенът“

Скандалната мома, която прави с@кс с Алек Младенов в морето, а после го завоалира пред останалите моми в шоуто, е доста опитна в любовта. Както сама се изрази екзотичната палавница тя имала „повече от интимност“ и с друг известен мъж. Вал  е правела джиджи-биджи и с Папи Ханс, когато записвали видео към парчето му „Добро дете“.

Преди две години моделката успяла да омае и Константин Трендафилов, известен като Папи Ханс, когато той е имал сериозна връзка с приятелката си Сара Драгулева.

Пред Алек в „Ергенът“ Вал призна, че и в двете си по-сериозни връзки двамата й приятели я поступвали сериозно. Не че насилието е оправдано, но явно „крушката си има опашка“.

Защото Валерия наистина се оказа прелъстителка и знае как, въпреки младата си възраст, да завърти главата на мъжете и да ги вкара в кревата.

„Папи беше навит на Валерия още по време на снимките. Тя си е обиграна прелъстителка и лесно завърта главите на мъжете“, разкриват нейни познати. Папи Ханс хлътнал, двамата „изконсумирали“ връзката, но брюнетката му била шута. И той се върнал пълзешком при Сара.

И в „Ергенът“ Валерия показа какво умее. Двамата с Алек са правили любов в морето. Затова Алек не я натири, а след продукцията тя признала пред своя приятелка, че  със синеочкото  са правили с@кс.

Източник: Crimesbg.com